T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / TORBALI - Torbalı Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Uzaktan Eğitim Ders Çalışma Programları

Evde kaldığınız bu zamanları birlikte planlamak, eksikleri kapatmak ya da bir ivme kazanmak amacıyla sizler için şablon ders programları hazırladık. Hedef ya da sınıf türünüze göre uygun olan planı indirerek takip etmeye başlayabilirsiniz. Programlarda kişiye özgü düzenlemeler yapabilir ya da bu konuda görüşmek için iletişim kurabilirsiniz. Sevgiyle kalın, güneşli günlerde görüşmek üzere

Sevgili öğrenciler Covid-19 salgını nedeniyle 16 Mart 2020 tarihinden bu yana süre gelen okuldan fiziki olarak ayrı olma durumu belli ki bir süre daha devam edecektir. Fakat bu süreç okulun tatile girdiği, ders çalışma ve tekrar aktivitelerinin sonlandığı anlamını taşımamaktadır. Hem EBA hem de diğer platformlar üzerinden  eğitim&öğretim faaliyetleri devam etmektedir. Rehberlik Servisi olarak bu süreçte kaygıya kapıldığınız, belirsizliklerle mücadele etmede zorlandığınızı hisettiğiniz ya da akademik desteğe ihtiyaç duyduğunuz her anda iletişim formunu kullanarak bizimle görüşebileceğinizi unutmayın. Tüm öğretmenleriniz gibi bizler de bu süreçte sizlerin yanınızdayız. 

Evde kaldığınız bu zamanları birlikte planlamak, eksikleri kapatmak ya da bir ivme kazanmak amacıyla sizler için şablon ders programları hazırladık. Hedef ya da sınıf türünüze göre uygun olan planı indirerek takip etmeye başlayabilirsiniz. Programlarda kişiye özgü düzenlemeler yapabilir ya da bu konuda görüşmek için iletişim kurabilirsiniz. Sevgiyle kalın, güneşli günlerde görüşmek üzere.

 

9. Sınıf Ders Çalışma Programı

10. Sınıf Ders Çalışma Programı

11. Sınıf EŞİT AĞIRLIK Ders Çalışma Programı

11. Sınıf SÖZEL Ders Çalışma Programı

11. Sınıf SAYISAL Ders Çalışma Programı

YKS-TYT Ders Çalışma Programı

YKS SAYISAL Ders Çalışma Programı

YKS EŞİT AĞIRLIK Ders Çalışma Programı

YKS SÖZEL Ders Çalışma Programı

 

Rehberlik Servisi İletişim Formu

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 06.04.2020 - Güncelleme: 07.04.2020 03:31 - Görüntülenme: 8691
  Beğen | 17  kişi beğendi