Torbalı Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Torbalı Mahallesi 5014 Sok. No54 Torbalı / İzmir
Vizyon
Hedefimiz ; ülkemizin ekonomik ve sektörel gelişmelerine uygun olarak ticaret, maliye, pazarlama, muhasebecilik ve bilgisayar alanlarında kamu ve özel sektör kuruluşlarında görev alacak veya kendi başına iş yapacak vasıflı, orta kademe insan gücü yetiştirmek, bununla birlikte Yüksek Öğretimi de okumak isteyenlere gerekli bilgi ve beceri özelliklerini kazandırmaktır. ÖĞRENCİLERİMİZİ; Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; küresel düşünebilen, bilgi üreten, bilgiye ulaşabilen, yeni teknolojileri takip eden, kullanabilen, çağın gerektirdiği nitelikte yetiştirmektir. Milli kültürü benimsemiş ve bunu davranış haline getirerek milli kimliğini kazanmış, KENDİSİ İLE BARIŞIK İYİ VATANDAŞ. Evrensel, insani değerleri benimsemiş, DÜNYA İLE BARIŞIK İYİ İNSAN olmak.
Misyon
Atatürkçü eğitim anlayışıyla okulumuzun yönetici, öğretmen, veli ve öğrencilerin uyumlu bir birliktelik içinde hedef noktalara ulaşmasını sağlamak. Öğrencilerimizi teknolojik gelişmelere bağlı olarak kamu ve özel kuruluşlarında; Bilgisayar kullanıcısı, Bilgisayarlı muhasebe kullanıcısı yetiştirerek; ticaret, maliye, pazarlama, muhasebecilik, büro hizmetleri, bankacılık, kooperatifçilik, sekreterlik, turizm, bilgi-işlem vb. alanlarda görev alacak veya kendi başına iş yapacak vasıflı insan gücü ihtiyacını nitelik ve nicelik yönünden karşılayacak bireyler yetiştirmek. İlgili kuruluşlarla iş birliği yaparak iş hayatının istediği kalifiye elaman yetiştirmek Yetişkinlere ticaret ve turizm alanlarında genel ve mesleki eğitim vermek.
.
Ders Başlangıç Saati: 08:00 Ders Bitiş Saati: 17:10
Ulaşım
Okulumuz ilçe merkezinde olup eshot, izban ve şehiriçi dolmuşları ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.
Öğrenci servisi bulunmamaktadır.
Torbalı Mahallesi 5014 Sok. No:54 Torbalı / İZMİR
İl Merkezine 45 km. uzaklıkta, İlçe Merkezinde.
TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI
BESLENME DOSTU OKUL *BEYAZ BAYRAK *OKULUM TEMİZ *SIFIR ATIK