Rehberlik Öğrenci

May

Bu yazıda meslek seçiminin önemi ve meslek seçimini etkileyen etmenler açıklanmıştır. Ardından, meslek seçimini daha sağlıklı yapabilmek için yararlı olabilecek bazı kariyer planlama yollarına, pratik bazı modellere ve bazı pratik önerilere yer verilmiştir.

May

Mesleki ve Teknik Eğitimde 1000 Okul Projesi kapsamında 20.05.2021 Saat 20:00'da, okulumuz öğrencilerine yönelik Psikolojik Sağlamlık konulu seminer çalışması yapılacaktır.

Şbt

2021 yılı YKS sınav sistemi, OBP puanı, MYO avantajları, hangi sınavlara girmeliyim, MSÜ süreci, sınav soruları, sınava hazırlık, taban puanlar, nasıl çalışmalıyım gibi konularda 12. sınıf öğrencilerine 17-18 Şubat 2021 tarihlerinde Zoom üzerinden seminer düzenlenecektir.

Şbt

2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2021-YKS), 26-27 Haziran 2021 tarihlerinde yapılacaktır. 26 Haziran 2021 tarihinde Temel Yeterlilik Testi (TYT), 27 Haziran 2021 tarihinde sabah oturumunda Alan Yeterlilik Testleri (AYT), öğleden sonra oturumunda Yabancı Dil Testi (YDT) uygulanacaktır.

Sınava başvurular, 04 Şubat- 02 Mart 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ock

2021-Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2021-MSÜ), 04 Nisan 2021 tarihinde uygulanacaktır.

Sınava başvurular, 27 Ocak - 23 Şubat 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Adaylar, başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak 27 Ocak 2021 günü saat 10.00'dan itibaren ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından yapabileceklerdir.

Ock

Plan Yapın, Dersi Bırakmayın, Kitap Okuyun

Teknoloji İle Aranıza Fiziksel Mesafe Koyun

Ailenizle Vakit Geçirin, Arkadaşlarınızla Bir Araya Gelin Ve Sohbet Edin

Sınav Hazırlıklarınıza Ara Vermeyin

Nis

Sevgili Gençler, sosyal bir varlık olarak tüm insanlar birbirleriyle iletişim ve etkileşim kurmaya ihtiyaç duymaktadır. Ancak, salgın hastalık riski gibi olağan dışı durumlar karşısında kendimizi geçici bir süre diğer insanlardan uzak tutma zorunluluğu ortaya çıkabilmektedir. Bildiğiniz üzere son dönemde koronavirüs (COVID-19) salgın riski altında sağlığımızı korumak için ülkemizde ve dünyada çeşitli önlemler alınmaktadır. Bu süreçte ilk defa duyduğumuz ya da deneyimlediğimiz çeşitli uygulamalar ile karşılaşmaktayız.

Nis

Evde kaldığınız bu zamanları birlikte planlamak, eksikleri kapatmak ya da bir ivme kazanmak amacıyla sizler için şablon ders programları hazırladık. Hedef ya da sınıf türünüze göre uygun olan planı indirerek takip etmeye başlayabilirsiniz. Programlarda kişiye özgü düzenlemeler yapabilir ya da bu konuda görüşmek için iletişim kurabilirsiniz. Sevgiyle kalın, güneşli günlerde görüşmek üzere

Nis

Sevgili öğrenciler; okuldan uzak kaldığımız bu dönemde akademik çalışmalarınızı planlamak, değişen durumlar hakkında bilgi almak ya da duygusal-sosyal konularda destek almak için görüşme isteğinizi belirtebilirsiniz.